Maatwerk advies

Communicatiepartner

Bohn Stafleu van Loghum is dé specialist in de gezondheidszorg. Wij staan voor kwaliteit, relevantie, betrouwbaarheid en toepasbaarheid. Professionals zien dit terug in alle vakinformatie die wij uitgeven. Daarnaast zijn wij een sterke speler op het gebied van (geaccrediteerde) nascholing.

• Van student, beroepsbeoefenaar tot zorgbestuurder, wij beslaan het hele spectrum van de Nederlandse gezondheidszorg
• Wij beschikken over een uitgebreid portfolio met print-, online- en persoonlijke communicatiemogelijkheden om uw doelgroep te bereiken
• Onze ervaren account managers zetten hun creativiteit en kennis graag in om uw doelen te vertalen naar een effectieve mediakeuze en aanpak

Contact met sales

Online nascholing op maat

De vraag naar online nascholing groeit. Professionals willen nascholen waar en wanneer het hen uitkomt. eLearning is bij uitstek een middel om contact tussen uw organisatie en uw klanten tot stand te brengen of te intensiveren. Wij kunnen zowel online, blended (online + seminar) als total learning (boek + seminar + online) diensten leveren, op maat voor uw organisatie.

Web-tv is een zeer gewaardeerde vorm van nascholing, waarbij vakexperts in een interactieve uitzending hun kennis delen. Een innovatieve manier om uw organisatie in de kijker te spelen en uw kennis te delen.

Contact met sales

Nascholingsbijeenkomsten op maat

Of het nu om huisartsen, verpleegkundigen of psychologen gaat: zorgprofessionals ontmoeten elkaar graag om praktijkervaringen uit te wisselen. In opdracht van klanten organiseren wij dan ook diverse events op maat; zoals regionale bijeenkomsten, symposia en (internationale) congressen. Van programmaontwikkeling en content tot de volledige uitvoering: wij hebben alles in huis om u van dienst te zijn.

Contact met sales

Vakinformatie in uw opdracht

Als uitgeverij zijn wij als geen ander bedreven in het maken van boeken, tijschriften en specials. Dankzij ons netwerk van auteurs, redacteuren en nieuwsbronnen kunnen wij de juiste informatie op maat voor u produceren.

Voor organisaties die behoefte hebben aan goede en vooraanstaande (wetenschappelijke) informatie voor hun eigen media (zoals emailnieuwsbrieven, websites, intranet, uitgaven, e.d.) hebben wij onze redactieservice beschikbaar.

Contact met sales

Farmaceuten

Farmaceuten kunnen terecht bij Springer Healthcare. Springer Healthcare is uitermate succesvol in het bedenken van oplossingen voor de farmaceutische industrie om de prescriptie te verhogen.

Naar Springer Healthcare