MedNet Neurologie

Vak- en congresnieuws voor de zorgprofessional

Ontwikkelingen in het medisch vakgebied gaan snel. Zorgprofessionals hebben weinig tijd om de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied bij te houden. MedNet biedt vak- en congresnieuws voor de medische zorgprofessional, zodat de zorgprofessional snel bij is wat betreft de laatste ontwikkelingen op het vakgebied.

Contact met sales

MedNet.nl

MedNet heeft online diverse mogelijkheden om onder de aandacht te komen bij de zorgprofessional, zoals leaderboardadvertenties, advertorials en videocontent. Bekijk MedNet.nl

Neurologie nieuwsbrief

De MedNet nieuwsbrief bevat sterk redactioneel ingestoken vak- en congresinformatie. Een goed kanaal om een banner te plaatsen met directe verwijzing naar uw eigen website. Tevens geeft MedNet tijdens diverse congressen een speciale nieuwsbrievenreeks uit om lezers op de hoogte te houden van de belangrijkste ontwikkelingen. Op aanvraag zijn hier diverse mogelijkheden op maat voor.
  • 12 x per jaar Frequentie

  • 31% Open rate

MedNet Neurologie krant

MedNet biedt vak- en congresnieuws voor de medische zorgprofessional, zodat de zorgprofessional snel bij is wat betreft de laatste ontwikkelingen op het vakgebied. De tabloidstructuur maakt een snelle lezing en vlugge identificatie van het onderwerp mogelijk. De artikelen komen vlot tot de kern van het onderwerp én gaan de diepte in.
  • 4 x per jaar Frequentie

  • 1.125 Oplage

Contact met sales