Praktische Huisartsgeneeskunde

Vandaag geleerd, morgen in de praktijk

Praktische Huisartsgeneeskunde (PHG) biedt huisartsen praktisch toepasbare vakinformatie én geaccrediteerde nascholing. PHG is een nieuw merk in de huisartsgeneeskunde en bestaat uit een tijdschrift en een website. Op phgonline.nl volgen huisartsen geaccrediteerde nascholing. De website bevat daarnaast nieuws, dossiers, casussen en een Q&A.

Met Praktische Huisartsgeneeskunde zit u in het hart van de dagelijkse praktijk en biedt u huisartsen ondersteuning in het nog beter en bekwamer uitoefenen van hun vak.

Contact met sales

phgonline.nl

Huisartsen die gericht zijn op nascholing bezoeken phgonline.nl. Met phgonline.nl komt u onder de aandacht van huisartsen die geaccrediteerde online nascholing volgen op het gebied van thema’s als;
Luchtwegen, diabetes, hart en vaten, ouderen, pijn en urologie.
Jaarlijks worden thema’s geselecteerd. Bekijk phgonline.nl
  • 1.200 Bezoekers p/m

  • 6.800 Pageviews p/m

Nieuwsbrief Huisartsgeneeskunde

Deze e-mailnieuwsbrief bevat vaknieuws, een uitgebreid aanbod van bij- en nascholing en vacatures. Abonnees kiezen actief om bij te blijven. Door de sterk redactionele aanpak groeien de statistieken. Bekijk Nieuwsbrief Huisartsgeneeskunde
  • 41 x per jaar Frequentie

Praktische Huisartsgeneeskunde

Praktische Huisartsgeneeskunde focust 100% op huisartsgeneeskunde met een klinisch inhoudelijke benadering, geaccrediteerde bijscholing, interactie en reflectie. Een belangrijke pijler van het tijdschrift en de bijbehorende website is geaccrediteerde e-learning. Praktische Huisartsgeneeskunde beoogt om kennis en vaardigheden van huisartsen te verdiepen door middel van (online) nascholing. Een ander belangrijk onderdeel van Praktische Huisartsgeneeskunde is vakinformatie. Het blad bevat casuïstiek, Q&A’s, achtergrondartikelen en informatie over kleine, alledaagse klachten.
  • 6 x per jaar Frequentie

  • 9.600 Oplage

Tarieven & specificaties

Contact met sales