Qruxx

Platform for improving quality care

Het eerste online kennisplatform waar alle kennis en ervaringen op het gebied van Value Based Health Care samenkomen. Van de makers van Skipr en Zorgvisie.
Komt direct onder de aandacht van uw doelgroep via de thema’s: Organisatie, Financiering, Geïntegreerde zorg, Validering/kennisdeling, Meten van uitkomsten en kosten en ICT.

Dat is Qruxx, platform for improving quality care

 

Adverteren & partnerships

Het bereiken van beslissers in de zorg is een vak apart. Het gaat om de juiste combinatie van titel, medium, frequentie, doelgroep, timing en creatie. Wij adviseren u graag vakkundig met ons team van media-adviseurs. Stuk voor stuk professionals met een gevoel voor de markt. Een volwaardig gesprekspartner die u passend en doeltreffend kan adviseren.

Contact met sales

Qruxx


Met de wiki altijd toegang tot uiteenlopende onderwerpen binnen Value Based Health Care. U vindt er nieuwsitems, blogs, achtergrondverhalen en thema’s die dieper ingaan op Organisatie, Financiering, Geïntegreerde zorg, Validering/kennisdeling, Meten van uitkomsten en kosten en ICT.

Naast de website verschijnt wekelijks ook de Qruxx nieuwsbrief met het laatste nieuws. Lezers kunnen zich ook registreren om zo te kunnen reageren op items.
Bekijk Qruxx

Qruxx-nieuwsbrief

Wekelijks een update, met het laatste nieuws, beste achtergronden en de leukste tips met betrekking tot Value Based Healthcare

Tarieven & specificaties

Contact met sales