TPO De Praktijk (voorheen Tijdschrift voor praktijkondersteuning)

Vakblad voor Praktijkondersteuning

Dit tijdschrift richt zich op praktijkondersteuners en praktijkverpleegkundigen. De focus ligt zowel op vakinhoudelijke kennis als op de positie in de huisartspraktijk en daarbuiten.

Dat het tijdschrift is ontwikkeld door het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum en wordt uitgegeven in samenwerking met de V&VN-afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners is een garantie voor een serieuze benadering van het vak en de kwaliteit van de bijdragen.

In het tijdschrift vinden praktijkondersteuners en praktijkverpleegkundigen veel verdieping in de vorm van klinische lessen, onderzoeken, nascholing, casuïstiek over complexe zorg, diabetes, astma/copd, ondersteuning, hartfalen, hypertensie, ouderenzorg, wonden, triage en ggz.

Contact met sales
  • 6 x per jaar Frequentie

  • 3.000 Oplage

Positionering
TPO De Praktijk is geschreven voor praktijkondersteuners en praktijkverpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak
Profiel
Praktisch met aandacht voor verdieping, Conform NHG standaarden, Need to know
Doelgroep
Praktijkondersteuner, praktijkverpleegkundige
Voordelen
TPO De Praktijk wordt samen met de vereniging van praktijkondersteuners en praktijkverpleegkundigen én met het Nederlands Huisartsengenootschap samengesteld
TPO De Praktijk is een zeer goed gelezen en gewaardeerd vakblad
Communicatie- mogelijkheden
Advertentie
Meehechter
Bijsluiter

Contact met sales