Zorgvisie

De brug tussen beleid en praktijk

Zorgvisie is hét kwaliteitsplatform voor de zorgsector met hoogwaardige informatie, verkregen via onafhankelijke journalistieke content. Het magazine signaleert en analyseert trends, opinies en best practices. De website Zorgvisie biedt aanvullende informatie over actuele onderwerpen, ondersteund door een dagelijkse e-mailnieuwsbrief. Zorgvisie organiseert aansprekende events over actuele onderwerpen.

Contact met sales

zorgvisie.nl

Zorgvisie.nl biedt verdiepingsverhalen en een selectie uit het laatste nieuws. De site concentreert zich op nieuws over ict, kwaliteit, personeel en financiën

Bekijk zorgvisie.nl
  • 95.445 Unieke bezoekers p/m

  • 285.726 Pageviews p/m

Zorgvisie nieuwsbrief

De dagelijkse nieuwsbrief verschijnt iedere werkdag met nieuws uit de zorg. In de berichtgeving staan de thema’s kwaliteit, personeel en financiën centraal. Daarnaast verschijnt in de nieuwsbrief een agenda voor de komende weken en een rubriek van best gelezen artikelen.

  • 5 x per week Frequentie

  • 88% Aanbevelingsscore

Zorgvisie magazine

Zorgvisie magazine informeert beleid en management in de zorg via een onafhankelijke journalistieke redactie over actuele ontwikkelingen en thema’s. Zorgvisie biedt veel ruimte voor verdieping en biedt beslissers een brug tussen beleid en praktijk.

Bekijk Zorgvisie magazine
  • 2.100 Betaalde oplage

  • 8 x per jaar 2/3 heeft meelezers

  • 80% Aanbevelingsscore

Zorgvisie congressen

De congressen van Zorgvisie zijn een belangrijk kennismoment voor de branche en bieden beleid en management in de zorg excellente netwerkmogelijkheden binnen een onafhankelijke en kennisgerichte omgeving.
Bezoekers van events staan open voor kennis, nieuwe diensten en producten. De partnerpakketten bieden u veel mogelijkheden om in contact te komen met uw doelgroep. Zowel voor, tijdens als na het congres.
Meer informatie:
Mark van der Kooij
senior account manager events
06-42204231
mark.vanderkooij@bsl.nl

  • ca. 15 Events per jaar

Tarieven & specificaties

Contact met sales