Welzijn

In het sociale domein heeft Bohn Stafleu van Loghum een breed online en offline bereik. Of het nu gaat om maatschappelijk werkers, sociaal pedagogisch hulpverleners, pedagogisch medewerkers, beleidsmedewerkers of gezinsbegeleiders, u bent bij ons aan het juiste adres. Met kwalitatieve vaktijdschriften, e-mailnieuwsbrieven, social media, online platforms, (hand)boeken en ons (online) nascholingsaanbod voorzien wij dagelijks in de informatiebehoeften van deze professionals. Als professionele én educatieve uitgeverij bereiken wij bovendien professionals al vanaf hun opleiding.

Om uw doelgroep gericht te bereiken heeft u keuze uit een gespecialiseerd aanbod van vaktijdschriften. Onze bekende titels Zorg+Welzijn, Maatwerk, Jeugd & Co, Geron, Sociaal bestek, Markant en Kinderopvang worden intensief gelezen en goed gewaardeerd. Ook ondersteunen wij professionals in het sociale domein met zorgwelzijn.nl, een goed bezocht online platform met nieuws, events, blogs en dossiers.

Diverse vaktijdschriften worden in samenwerking met vakverenigingen uitgegeven. Zo geven wij Maatwerk bijvoorbeeld uit met de Beroepsvereniging voor professionals in het sociale werk (BPSW).

Contact met sales

Bereik

Contact met sales